Cosmetice de la Silvia

     Ador produsele handmade, realizate de persoane minunate ! Îmi place să susțin micile afaceri. 🥰

    De curând am cunoscut-o pe Silvia, o femeie specială care realizează unt de corp, scrab-uri, unt de mâini, balsam de buze. 

    Am primit unt de corp cu ciocolată și vanilie, ce conține unt de cacao, ulei de shea, ulei de cocos, ulei macadamia, ulei migdale, vitamina E și parfumant cosmetic.



    Untul de corp este mult mai solid față de loțiuni și creme de corp, motiv pentru care poate forma un strat protector pe piele pentru a preveni pierderea umidității.

Untul de corp este ideal pentru zilele răcoroase de iarnă. În cazul în care pielea are nevoie de hidratare intensă constant, se poate folosi și în perioada verii.

Se recomandă aplicarea imediat după duș când pielea este încă umedă pentru o absorbție cât mai bună. O cantitate mică este suficientă pentru întreg corpul pentru că se întinde foarte ușor.

    De asemenea, se poate folosi și pentru masaj sau pentru hidratarea zonelor foarte uscate ale corpului cum ar fi cotul, talpa piciorului sau călcâi. Ajută la rehidratarea pielii afectate de eczeme, de vânt, expunere îndelungată la soare. Este potrivit tuturor tipurilor de piele, în special pentru pielea devitalizată, uscată, matură sau sensibilă.

Aplicarea unui unt de corp îți oferă senzația de confort, relaxare și răsfăț pentru simțuri.

    Scrubul pentru corp cu mentă și ciocolată, combinația este impresionantă ! A fost prima dată când am încercat așa combinație, bineînteles ca mi-a placut si am rămas surprinsă ! Conține : ulei de cocos, ulei măsline, zahar brun, cacao pudra, ulei esențial de mentă și vitamina E.



Motive pentru care vei adora  scrub-ul de corp :

  • Textura 
  •  Acțiunea duală: exfoliază și hrănește pielea
  • Hrănirea pielii 
  • Potrivit pentru toate tipurile de piele
  • Hrănire intensa 
  • Buna relaxare 
  • Miros plăcut . 

     Apreciez mult persoanele care realizează produse handmade, naturale. Acestea  merită să fie susținute ! 

           Micile afaceri trebuiesc sustinute. ❤️

   Felicitari pentru toată munca depusă ! 🌹

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Săpunuri naturale făcute de Teodora

Borcanelul cu Lavanda

Outfit Bonprix